Wie zijn wij?

De Groot Makelaardij BV is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar betrouwbaarheid en kwaliteit. Het bedrijf is als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Onze makelaar is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Om als makelaar bij de NVM aangesloten te zijn, moet de makelaar aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen voldoen. Eveneens is hij lid van de Stichting VastgoedCert, een platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd. Onze makelaar heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het begeleiden en adviseren van klanten bij het aankopen van woningen. Eveneens is hij gespecialiseerd in het taxeren van onroerend goed. Bij ons heeft u te maken met een gecertificeerd, betrouwbaar en deskundig taxateur.Dienstverlening

Taxeren

Bij ons kunt u terecht voor een adequate en complete taxatie van uw woning. Een taxatie is een schatting van de waarde van uw woning. Deze schatting wordt gemaakt op basis van verschillende factoren zoals het type huis, de grootte van uw huis en tuin, de staat van onderhoud en de ligging van uw huis. Na het geven van een taxatieopdracht wordt de taxatie spoedig door ons uitgevoerd. De gegevens zullen worden vastgelegd in een uitgebreid taxatierapport.

U kunt De Groot Makelaardij BV inschakelen voor o.a.:


1. Taxatie ten behoeve van een verkoopbeslissing
2. Taxatie ten behoeve van een aankoopbeslissing
3. Taxatie ten behoeve van een financiering


Wij hebben ook veel ervaring met het maken van NWWI-taxaties.
Indien u vragen heeft over de taxatie van uw woning of meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met ons kantoor.


Aankoopbegeleiding

Een huis kopen is niet zonder risico. Tijdens het kopen van een huis komen er veel zaken op u af en moet u belangrijke beslissingen nemen. Onze aankoopmakelaar kan u hierbij helpen.

De dienstverlening op het gebied van aankoopbemiddeling bestaat uit:

1. Begeleiding bij bezichtigingen
2. Onderhandeling
3. Afhandeling kooptransactie
4. Begeleiding bij de overdracht

Doordat onze makelaar op de hoogte is van de reële waarde van uw huis en ervaren is in het onderhandelen en bieden kan het inschakelen van een aankoopmakelaar u veel geld besparen of zelfs opleveren.

Uiteraard bent u van harte welkom op ons kantoor, maar u kunt ons ook bereiken per telefoon of e-mail.


De Groot Makelaardij BV
De bolder 2
2224 RZ  Katwijk

Tel: 071 40 74 564
Fax: 071 40 12 482
E-mail: info@degrootkatwijk.nl